Varukogen är tom!

Stäng

Om eldvakt

Eldvakt Sweden AB Startades 2013 med mål att utrusta Sveriges hushåll med säkrare och snyggare hem. Bakom oss har vi 15 års erfarenhet av Grafisk design, webbdesign och E-handel. Med vårt brinnande intresse för design & inredning så startade vi Eldvakt Sweden AB där vår huvudsakliga verksamhet är designade pulversläckare.

Våra brandsläckare är designade av både våra egna grafiker samt externa formgivare. Vi kan i stort sett skapa vilken design eller vilket mönster som helst, det är bara fantasin som kan stoppa produktionen.

När det brinner så gäller det att handla snabbt och impulsivt, man hinner inte tänka rationellt och man hinner inte fundera på var man stuvat undan sin röda brandsläckare. En designad brandsläckare är stilfull och man vill ha den synlig vilket gör att i händelse av brand är den både tillgänglig och i ens blickfång.

Våra brandsläckare har släckeffekt enligt Europeiska brandsläckarstandarden samt är CE-certifierade och testade enligt Europanormen EN3.

Vårt huvudkontor med med Showroom är beläget i Masmo bredvid Spendrups. Här sitter våra grafiker och produktionsteam. Det är för närvarande endast återförsäljare och företag som kan besöka vårt showroom (sker med tidsbokning), men vi planerar att slå upp för allmänheten inom kort.

Företag kan även specialbeställa brandsläckare med ex. företagets logotyp eller egna ideer och illustrationer.

Tidsbokning för företag & återförsäljare var vänlig kontakta vår säljansvariga på info@eldvakt.se