Varukogen är tom!

Stäng

Vanliga frågor

Hur funkar en brandsläckare?
Läs allt om våra Eldvakts brandsläckare under fliken "Fakta brandsläckare"

Kan jag returnera eller byta en vara?
Ja. Du har 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit paketet. Det betyder att du har 14 dagar på dig fr.o.m. att du mottagit varan att välja att byta varan till en annan vara eller välja att få pengarna tillbaka på varan. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara återbetalar vi dig för returfrakten samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara inslagna och packade i kartong. Skicka ej tillbaka genom att sätta en adresslapp direkt på originalemballaget. Den blir då förstörd och vi kommer då ej att kunna återbetala fullt belopp för varan. 

Får vem som helst handla på Eldvakt.se?
Nej, du måste vara minst 18 år (eller ha målsmans tillstånd)

Vad är fraktkostnaden på min order?
Vi har fri frakt på alla våra produkter

Hur lång tid är leveranstiden?
Beroende på postgången, var du bor och mängden beställningar vi har att skicka ut varierar dock leveranstiden mellan 5-10 arbetsdagar tills leveransen är hemma hos dig. Detta gäller ej specialbeställningar eller företagsköp - Där leveranstid är mellan 1-3 veckor eller enligt överenskommelse med kund.

Hur returnerar jag min vara?
Först följer du anvisningarna enligt våra köpvillkor. Efter vi gått igenom ditt ärende och du fått en bekräftelse från oss så skickas varan till:

Eldvakt Sweden AB
Månskärsvägen 10A
141 75 Kungens Kurva

ATT: Retur ”Orderns nummer”

Du bekostar returfrakten. 

Kan jag avbeställa en order?
Ja, om det görs innan ordern lämnat vårt lager. Det är inte möjligt att avbeställa en order efter att den har lämnat vårt lager.

Ingår moms?
Ja, moms ingår med 25% på alla våra varor som skickas inom EU. Utanför EU dras momsen av.

Har ni alla varor på lagret?
Ja, alla varor som finns i vår butik och som går att köpa finns i lager.

Min vara är slut, när kommer den in igen?
Alla varor som finns i vår butik online finns kvar i lagret. Gäller det en brandsläckare med ett motiv som ej visas längre så har den varan utgått. Kontakta oss på info@eldvakt.se för designfrågor. Vi kan alltid reproducera enskilda varor/motiv.

Jag har en fråga jag inte hittar svaret på?
Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.